Fysiske rammer

Petersdal er en sammensætning af flere tilbud.

​De fysiske rammer på Petersdal

Petersdal er en sammensætning af flere tilbud (bo-, aflastnings-, STU- og beskæftigelsestilbud) og disse tilbud er delt over flere matrikler.

  • Botilbud for børn og unge er fysisk placeret på adressen Grønsundvej 16.
  • Voksen botilbud jf. § 107 og § 108 er placeret på adresserne Grønsundvej 14. og 144, samt Lendemarke hovedgade 21 i Stege.
  • Solist tilbud er placeret Grønsundvej 7, Stege.
  • STU, beskæftigelses- og aflastningstilbud er fysisk placeret på Skovledsvej 5,  i Langebæk.

Kontoret er fysisk placeret på Grønsundvej 16, 2 sal, i Stege.

Værelserne i børnehuset er på ca. 12 m2. Værelserne er lyse og indrettet individuelt med hensyn til barnets personlighed og ønsker i forhold til farve på vægge og indretning i øvrigt. Samtidig bliver der taget særlige hensyn i forhold til autismen og evt. sanseforstyrrelser.

Værelserne i voksent tilbuddene er på ca. 20 -35  kvm. med egen brusekabine og toilet. Værelserne bliver indrettet efter beboernes ønsker og behov. De beboere der har mulighed for at bruge køkken faciliteter er der også installeret dette i boligerne. Værelserne er lyse og venlige.

De ny etablerede lejligheder er store og rumlige, har eget badeværelser, og nogle lejligheder har tilhørende stuer og gang areal, afhængigt af den enkelte beboers behov.

Alle boliger har have og grønne områder omkring sig med lege faciliteter og enkelte lejligheder har egen indrammet have med adgang fra lejligheden via havedør.

Vi har en flot natur på Møn med strand og skove som vi ligeledes benytter flittigt.

Vil du se billeder af vores opholdssted?